miércoles, 1 de septiembre de 2021

Exposició de l’artista i frare franciscà Sidival Fila a Palma: 2 setembre-3 octubre 2021, església de Sant Antoniet

El Bisbat de Mallorca, BARÓ i Casa Museu Can Marquès han unit els seus esforços per presentar l'exposició de Sidival Fila que es podrà veure entre el 2 de setembre (inauguració a les 18 hores) i el 3 d'octubre a l'església de Sant Antoniet de Palma (carrer Sant Miquel, 32).

Les tres entitats, aportant el millor de cada una d’elles, han entrat en un treball constructiu i dialogant, que ha fructificat en una exposició en tres seus.

Sidival Fila, religiós franciscà i artista, és un dels creadors més reconeguts en l’art contemporani a nivell internacional.

En les seves obres construeix una nova narrativa a partir de la seva personal recerca de sentit i d’espiritualitat i dels materials que s’ha anat trobant al llarg de la vida: materials humils i de reciclatge, teixits, principalment antics i usats en celebracions litúrgiques, objectes vegetals...

En les seves mans, tot això, unit pels fils de materials nobles, com el cotó i el lli, per tota la paleta de colors disponibles i per l’ampla diversitat de textures, vertaderament constitueix una experiència de bellesa que fa enlairar l’esperit.

Fila converteix el que és tangible en matèria espiritual, llum, transparència, elevació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario